• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0

بزرگ‌ترین روستای جنوب کشور درمانگاه ندارد!

  • کد خبر : 6124
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
بزرگ‌ترین روستای جنوب کشور درمانگاه ندارد!
شیرینو در استان بوشهر بزرگ‌ترین روستای جنوب کشور محسوب می‌شود اما نه بزرگ‌ترین بودنش و نه مجاورتش با صنایع عظیم نفتی و گازی موجب نشده که محرومیت از آن رخت برببندد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، کم آبی، نبود بانک، بیکاری، نبود ایستگاه آتش‌نشانی و از همه مهمتر نیمه‌کاره بودن ساختمان درمانگاه شیرینو، از جمله مشکلاتی است که این روستا با آن‌ها مواجه هستند.

از سال ۹۸ عملیات کلنگ زنی درمانگاه شیرینو آغاز شد ولی تا به ‌حال این درمانگاه کمتر از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات تکمیل آن متوقف ‌شده است.

به گزارش ایسنا، بخشدار سیراف تیرماه پارسال در خصوص درمانگاه شیرینو گفته بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا بیشتر اعتبارات به سمت‌وسوی مقابله با این بیماری هدایت می‌شود به همین دلیل ساخت این درمانگاه با مشکل اعتبار مواجه شده است.

امام جمعه شهر بندری سیراف نیز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص درمانگاه روستا شیرینو اظهار کرد: نبود درمانگاه در این روستای بزرگ درد این مردم است، روستایی که حدود ۱۵ هزار نفر جمعیت دارد، اما از امکانات اولیه همچون درمانگاه محروم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق عاشوری اضافه کرد: مشکلات را از گذشته به همه مسئولان مربوطه انتقال دادیم، اما همچنان این موضوع درمانگاه برای مردم روستای شیرینو حل نشده است.

وی با بیان اینکه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و بهداشت و درمان شهرستان کنگان بارها قول داده‌اند تا مشکلات این درمانگاه را حل کنند، اما به قولشان عمل نکرده‌اند، خاطرنشان کرد:  البته از زحمات شبانه روزی کارکنان بهداشت و درمان سیراف قدردانی می‌کنیم؛ زیرا در این اوضاع بیماری کرونا به صورت جهادی مشغول خدمات‌رسانی به مردم هستند، گلایه ما از مسئولان بخش، شهرستان و استان است؛ زیرا با اینکه بارها این دغدغه اساسی مردم را در جلسات مختلف بیان کرده‌ایم؛ اما تابه حال هیچ گونه تغییری ندیده‌ایم.

حجت الاسلام عاشوری با بیان اینکه مردم توقع دارند و توقع آن‌ها هم به حق است باید مسئولان به دنبال حل مشکلات بیماران باشند، تصریح کرد: مسئولان به ما قول دادند که مشکل این درمانگاه را حل کنند؛ اما هنوز به وعده خود عمل نکردند؛ البته در روزهای اخیر برای ساخت و تجهیز این درمانگاه، مناقصه‌ای برگزار شد که‌امیدوارم هر چه زودتر این موضوع تحقق یابد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکل درمانگاه شبانه‌روزی سیراف اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه در سر درب درمانگاه عنوان شبانه‌روزی درج شده است، اما در عمل از ساعت ۲۰ عصر تعطیل می‌شود؛ البته طبق پیگیری‌هایی که داشتم از کادر درمان و مسئولان بهداشتی خواستم که در صورت مراجعه بیماران، به آن‌ها خدمات لازم را ارائه کنند؛ اما تحقق عینی این موضوع با تعطیلی که صورت می‌گیرد، ممکن نیست، چون پزشک و تجهیزات مورد نیاز به اندازه کافی وجود ندارد که بخواهند به درمان بیماران بپردازد.

امام جمعه سیراف تأکید کرد: با همه مشکلات و کاستی‌هایی که وجود دارد، ‌کادر درمانی در ایام کرونا برای درمان بیماران تمام تلاش خود را به کار بستند و به صورت شبانه‌روزی فعالیت کردند که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد که اینگونه جهادگونه در عرصه سلامت به این نظام و مردم خدمت کردند.

وی افزود: امروز این عزیزان خود از برخی مشکلات رنج می‌برند، به گونه‌ای که هنوز برخی از کارکنان و کادر درمان تعیین وضعیت نشده و حقوق و مزایای آن‌ها به خوبی و به درستی پرداخت نمی‌شود، از دولت و وزارت بهداشت می‌خواهیم حداقل به مصوبه‌ای که خودشان آن را تصویب کردند، عمل کنند و کادر حوزه سلامت را مورد حمایت قرار دهند.

حجت الاسلام عاشوری خاطرنشان کرد: هم اینک درمانگاه سیراف با سه پزشک به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند که این تعداد اندک پاسخگو نیازها نخواهد بود. همچنین آزمایشگاه این درمانگاه هنوز فعال نشده است. حتی در بخش آمبولانسی این درمانگاه ضعف دارد و با یک راننده فعال است، به گونه‌ای که تنها در ساعت اداری فعالیت می‌کند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=6124
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.