• امروز : جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 26 April - 2024
0

میوه‌ ای که احتمال بیماری قلبی را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 10749
  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
میوه‌ ای که احتمال بیماری قلبی را کاهش می‌دهد
نتایج یک بررسی که اخیرا صورت گرفته بیانگر آن است که مصرف یک نوع میوه به میزان قابل توجهی به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد خوردن تنها یک آووکادو در هفته خطر بیماری قلبی را تا یک پنجم کاهش می‌دهد.

مطالعه روی بیش از ۱۰۰ هزار نفر نشان داد که مصرف کامل این میوه در هفته خطر بیماری را تا ۲۱ درصد کاهش می‌دهد. اکنون محققان هاروارد توصیه می‌کنند که افراد به جای کره، آووکادو را بر روی نان تست مصرف کنند.

 این میوه در درمان یا جلوگیری از بروز بیشتر بیماری‌ها نقش مهمی را ایفا می‌کند. وجود پتاسیم، انواع ویتامین B، E، C و همچنین چربی‌های مفید و سایر مواد معدنی در آووکادو سبب شده است تا این میوه در زمینه‌های مختلف بهداشتی، پزشکی، غذایی و دارویی نقش مهمی را ایفا کند.

محققان دانشگاه هاروارد می گویند این میوه سبز روشن مملو از چربی های سالم است که کلسترول بد را کاهش می دهد و از ایجاد لخته خون در رگ‌ها جلوگیری می کند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=10749

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.