• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024
0
پژوهشگر طب ایرانی مطرح کرد؛

ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه‌ها بر سلامت افراد

  • کد خبر : 33031
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه‌ها بر سلامت افراد
استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، از مطالعات مشترک طب سنتی و علم تغذیه نوین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری مهر، نشست مدیریت پیشگیری و درمان بیماری‌ها با تدابیر تغذیه طب ایرانی مستند به شواهد علمی، با حضور متخصصان حوزه‌های طب نوین و طب سنتی ایرانی در سالن کتابخانه فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

محسن ناصری استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، به اهمیت مطالعات تاریخی اشاره کرد و گفت: باید به مطالعات تاریخی توجه ویژه داشته باشیم تا بتوانیم از طب ایرانی علمی بهره ببریم.

وی به اهمیت رشته تغذیه اشاره کرد و افزود: دانشگاه باید به رشته تغذیه بها دهد، اما متأسفانه اکنون رشته تغذیه جزو رشته‌های محبوب و تراز اول تخصصی پزشکی نیست. ناصری ادامه داد: اگر افراد نحوه استفاده صحیح از مواد غذایی را بدانند، بیماری و نیاز به مصرف دارو به مراتب کم خواهد شد.

این استاد دانشگاه در باره مطالعات علمی روی مبانی طب سنتی، گفت: مطالعات مبتنی بر شواهد که بر روی آویشن، سماق و زنجبیل صورت گرفت، نشان داد که بحث گرمی و سردی غذاها و ادویه‌ها چگونه بر ضربان قلب، تعداد تنفس فرد، هورمون تیروئید و گردش خون محیطی، آثار فزاینده یا کاهنده خواهد داشت.

ناصری افزود: مطالعات کنونی در حوزه مشترکات طب سنتی و علم تغذیه نوین، به این صورت است که انواع مواد غذایی و ادویه‌های طبیعی را از نظر اثر درمانی در دیابت، کبد چرب، باروری و دیگر بیماری‌ها و نیز آثار پیشگیرانه بررسی می‌کنیم و با تولید مستندات علمی، اثربخشی آنها را اثبات می‌کنیم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=33031
  • منبع : https://www.mehrnews.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.