• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

1
وزیر بهداشت خبر داد

ایران جزء ۶ کشور اول دنیا در تولید واکسن

  • کد خبر : 1307
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
ایران جزء ۶ کشور اول دنیا در تولید واکسن
وزیر بهداشت گفت: از تمامی دانشمندان مجموعه دارویی برکت تشکر می کنیم. کرونا در دنیا علیرغم مشکلاتی که ایجاد کرد اما غبار را از روی خیلی چیزها برداشت و قدرت واقعی کشورها را نشان داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، بهرام عین‌اللهی در نشست با مدیران مجموعه دارویی برکت که صبح امروز در شهرک دارویی برکت برگزار شد، اظهار کرد: قدرت اصلی هر حکومتی، مربوط به مردم است و مردم، قدرت کشورها را نشان می دهند امروزه کشورهایی که توانسته‌اند در مقابل کرونا مقاومت کنند، کشورهایی قوی هستند اما کشورهایی که ادعای قدرت داشتند، در مقابل کرونا سرخم کردند.

وی افزود: ایران در سالهای گذشته قدرت خود را در عرصه دفاع مقدس، علم و پزشکی نشان داده است. در دوران دفاع مقدس علیرغم اینکه ابرقدرت ها مقابل ما بودند، ایران قدرت خود را نشان داد و دشمنان نتوانستند حتی یک وجب از کشور ما را بگیرند. بعد از انقلاب، قدرت کشور نمایش داده شد. در مبارزه با داعش، قدرت کشور ما خارج از ایران نشان داده شد که می تواند در یک تهاجم ناجوانمردانه پیروز شود و باید یادی از شهید قاسم سلیمانی کنیم چون ایشان نماد قدرت ایران اسلامی بود.

وزیر بهداشت تاکید کرد: کشور ما در مقابله با کرونا، روسفید شد یکی از مهمترین عرصه ها، ساخت واکسن توسط دانشمندان و جهادگران ایرانی بود که علیرغم تحریم های ناجوانمردانه، قدرت نمایی کردند و در واقع با تلاش همه دانشمندان ایرانی، صحنه های زیبایی از علم و جهاد بر همگان مشخص شد.

عین اللهی ادامه داد: کاری که در عرصه های مختلف به ویژه در برکت انجام شد، توانمندی جهادی و مدیریتی بود که نمایانگر قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران بود. حدود ۲۰۵ شهید مدافع سلامت تقدیم کشور شد و صحنه هایی از ایثار و فداکاری شبانه روزی نیروهای بهداشتی و درمانی در کشور شکل گرفت. هیچ بیماری روی زمین نماند درحالیکه کشورهایی که ادعای قدرت داشتند، بسیاری از بیماران شان روی زمین ماندند.

وی یادآور شد: مردم ایران در کرونا، قدرت خودشان را نشان دادند. در ابتدا علیرغم امکانات اندک از جمله ماسک و گان اما نیروهای بهداشتی و درمانی در کشور، پای صحنه بودند در حالیکه در برخی کشورها تا وقتی امکانات کامل نداشتند، کار نمی کردند در حالیکه نیروهای بهداشتی و درمانی با خدمات خود، آبروی نظام را حفظ کردند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مجموعه دارویی برکت در تولید لوازم محافظت فردی از جمله ماسک، گان، ضدعفونی کننده ها و اکسیژن ساز و کیت های تشخیصی، درخشید و به ما کمک کرد و رسالت تاریخی خود را نشان داد. یکی از نقاظ ضعف ما، مستندسازی اینگونه عملکردهای درخشان در عرصه کرونا است که رسانه ها باید مستندهای واقعی در این زمینه، تولید کنند.

عین اللهی گفت: امروز به این یقین رسیده‌ایم که بزرگترین و بهترین راه مقابله با کرونا، واکسیناسیون است و امروز با تلاش دانشمندان ایرانی، به یک قدرت تبدیل شده ایم و این زیرساخت ها می تواند به مردم این اطمینان را بدهد که ما می توانیم با امکانات داخلی، با این بیماری مقابله کنیم.

وی افزود: در تولید واکسن، ایران جزء ۶ کشور اول دنیا بود که با تولید واکسن برکت وارد عرصه واکسن  شد و این اتفاق در یک نهاد انقلابی، رخ داد. تولید واکسن نه تنها به رفع نیاز داخل کمک کرد بلکه وقتی دشمنان دیدند که واکسن تولید می کنیم، روند واردات بهبود پیدا کرد و مقام معظم رهبری فرمودند که اگر تولید واکسن در ایران نداشتیم، واردات واکسن هم اتفاق نمی افتاد و این یک واقعیت بود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: واکسن های داخلی به ویژه برکت، کمترین عارضه را داشته اند و این کار بسیار موفق، باعث رونق واردات واکسن شد. تولید واکسن، یک کار انقلابی در کشور بود و تحریم ها و محدودیت ها باعث شده که واکسن های ایرانی در دنیا، پذیرفته نشود و شاهدیم که سیاست در این زمینه، نقش آفرینی می کند.

عین اللهی گفت: مقام معظم رهبری واکسن کووایران برکت را به عنوان یک محصول علمی و حاصل تلاش دانشمندان ایرانی، تزریق کردند و در بسیاری از سفرها، مردم می گویند که واکسن برکت می خواهند. به دانشمندان ایرانی و ایرانی بودن خودمان، افتخار می کنیم.

وی یادآور شد: در کشور حدود ۲۰ هزار عضو هیات علمی، ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در سراسر کشور داریم که در عرصه پژوهشی، تمرکز بر انتشار مقالات علمی است که برخی از این مقالات، منجر به تولید و محصولات نمی شود. وجود مقاله بسیار ارزشمند است چون مقاله یک وسیله است اما هدف نیست اما متاسفانه برخی افراد، مقاله را هدف می دانند. باید یک ارتباط بین مقاله و تولید و صنعت برقرار و دانشگاه ها دچار تحول شوند.

وزیر بهداشت افزود: تحول اصلی به معنی تحول در ساختار و اهداف و ارتباط دانشگاه با مراکز تولیدی است. اگر دانشگاه ها اقدامات بسیاری انجام دهند اما نتوانند واکسن و دارو به ویژه داروهای نوترکیب تولید و نیازهای مردم را برطرف کنند، نقش و جایگاه خودشان را از دست می دهند. بنابراین مجموعه‌هایی مانند برکت می تواند برای دانشگاه ها، الگو باشد و باید ارتباط بین صنعت و مراکز پژوهشی و دانشگاه ها، تقویت شود.

عین اللهی تاکید کرد: امروز بیش از گذشته نیاز به شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری داریم. ما دانشگاهِ در صحنه می خواهیم و تحول واقعی به معنی تحول در ساختار است و اساتید و دانشجویان باید در صحنه بیایند و حتی در برنامه ها تحول اساسی ایجاد کنند تا کمبودها برطرف شود. نیاز به یک هوای تازه و حرکت جدید در دانشگاه ها داریم. باید مرزهای دانشگاه ها و صنعت را برداریم.

وی یادآور شد: باید از خدمات مجموعه برکت تشکر کنیم که مدیریت جهادی و انقلابی انجام دادند و  رسانه ها باید براساس رسالت خود، فرآیندهای کار را برای مردم تجزیه و تحلیل کنند. مردم ایران، قدردان هستند و در واکسیناسیون این قدردانی، همراهی و حمایت را از سوی مردم دیدیم.

 

پایان پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=1307
  • منبع : ولدا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.