• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0

چای و دمنوش کیسه‌ای و فله ای کدام بهتر است؟

  • کد خبر : 5201
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
چای و دمنوش کیسه‌ای و فله ای کدام بهتر است؟
مصرف چای و دمنوش‌های گیاهی، هواداران خاص خود را دارد اما گاهی استفاده بیش از حد نیز مشکلات فراوانی را باعث می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، بدون شک ما عاشق مصرف چای و دمنوش‌های گیاهی هستیم. در طول روز حتما چند استکان چای و یا دمنوش گیاهی می‌خوریم. امروزه با رشد جمعیت و نیاز آن، شرکت‌های متعددی شروع به تولید چای‌ها و دمنوش‌های بسته بندی کرده اند؛ اما رویکرد و تفکر غالب نسبت به این دمنوش‌ها و چای‌های بسته بندی که ما در ادامه به آن‌ها چای کیسه‌ای می‌گوییم، مثبت نیست.

این چای‌های کیسه‌ای را غیر طبیعی و دارای اسانس و رنگ می‌دانیم. برای استفاده حداکثری از دمنوش ها، باید مواردی را رعایت کرد. در این مقاله در کنار شناخت تفاوت چای کیسه‌ای و فله، به نکات مهم برای تهیه دمنوش می‌پردازیم.

نکات مهم برای تهیه دمنوش ها؛ علت مصرف دمنوش‌های گیاهی
اغلب دمنوش‌های گیاهی را به دلیل خواص بسیار متفاوتی که برای سرماخوردگی و … دارند، مصرف می‌کنند. طعم مطبوع گیاهان دارویی و چای، هر کسی را دیوانه می‌کند. این دمنوش‌ها علاوه بر ایجاد حس شادابی، کمک شایانی به مشکلات جسمی و روحی کرده اند و اثرات مفیدی بر سیستم ایمنی و گوارش و … می‌گذارند. در واقع، بسیاری از ما مصرف گیاهان دارویی را مناسب و کاملاً بی ضرر می‌دانیم؛ اما در زمینه مصرف چای فله یا کیسه‌ای هنوز اتفاق نظری وجود ندارد. نگاه کلی همان طور که اشاره شد، نگاهی منفی به چای‌ها و دمنوش‌های کیسه‌ای است.

نکات مهم برای تهیه دمنوش ها؛ دمنوش کیسه‌ای یا فله، کدام بهتر است؟
دمنوش‌های گیاهی مواد بسیار حساسی هستند. هر مرحله از جمع آوری تا بسته بندی باید توسط پرسنل آموزش دیده انجام شود. در غیر این صورت ممکن است عناصر مختلفی به همراه دارو‌های گیاهی وارد چرخه تغذیه ما شوند. عناصری که ممکن است سلامت ما را با تهدید روبه‌رو کنند.

با توجه به مطالعات انجام شده، گیاهان دارویی فله، اجناسی که به صورت کیلویی و غیر بسته بندی فروخته می‌شوند؛ تهیه شده از عطاری ها، حاوی عناصر آلودگی مانند سنگ، فلز، تراشه‌های چوب، عناصر آلودگی شیمیایی، بقایای آفت کش ها، عناصر آلودگی بیولوژیکی مانند قطعات حشرات مرده و عناصر آلودگی میکروبیولوژیکی هستند. این محصولات معمولا بدون هیچ گونه برچسب سلامت و … به مردم ارائه می‌شوند.

این موضوعات در مورد چای کیسه‌ای صدق نمی‌کند. در هر مرحله از تولید محصول، کنترل‌ها بر اساس سلامت انسان انجام می‌شود. این محصولات حاوی مواد خارجی و بقایای میکروبیولوژیکی نیستند. حالا شما بگویید آیا چای کیسه‌ای سالم است یا چای فله؟

هر چند هنوز در زمینه استفاده از چای کیسه‌ای بین محققان توافق نظر موجود نیست. محققان دانشگاه مک گیل در کانادا به یک نتیجه مهم در مورد یک برند غیر معروف چای کیسه‌ای دست یافتند. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۹ نشان داد که یک چای کیسه‌ای حاوی میلیارد‌ها ذره میکروپلاستیک است. نتایج این تحقیق عاشقان چای را ترساند. به همین دلیل این محققان پیشنهاد کردند که از برند‌های معروف چای‌های بسته بندی یا چای فله استفاده شود.

به صورت کلی همه کیسه‌های چای حاوی نایلون، پلاستیک و مشتقات نیستند. پس از چه ساخته شده اند؟ کیسه چای از الیاف برگ‌های گیاه آباچا، نوعی درخت موز که در فیلیپین می‌روید، تهیه می‌شود.

در تهیه دمنوش گیاهی باید به این نکات توجه کنیم:
دمنوش‌های گیاهی از نظر طرز تهیه به سه دسته تقسیم می‌شوند:

خیساندن در آب داغ (دم کردن).
جوشاندن (جوشانده)
خیساندن در آب داغ و قرار دادن آن در دمای اتاق (خیساندن)
قسمت‌های حساس گیاه مانند برگ و گل (نعناع، ​​بابونه و…) را باید به روش دم کرده تهیه کنید. در غیر این صورت، نمی‌توانید از این گیاه بهره کافی ببرید؛ زیرا ممکن است اجزای فعال آن با گرما از بین بروند.

چه گیاهانی باید بجوشند؟ از نکات مهم برای تهیه دمنوش‌ها
قسمت‌های سفت گیاه مانند ریشه و پوست (دارچین، زنجبیل، زردچوبه) را باید بجوشانید. از آن جایی که عبور ماده موثره از این قسمت‌ها به داخل آب مشکل است؛ می‌توان آن را در مدت زمانی که بیش از ۵ دقیقه نباشد، جوشاند. اگر محصول به صورت پودر باشد، نیازی به جوشاندن آن نیست؛ می‌توان آن را دم کرد.

چه گیاهانی باید با حرارت ملایم خیسانده شوند؟
فرآورده‌های حاوی موسیلاژ (ریشه گل ختمی، بذر کتان و …) و گیاهان حساس به حرارت را به آب دمای اتاق اضافه کرده و یک شب بگذارید و مصرف کنید. بدین ترتیب روش‌های آماده سازی را هم یاد گرفتیم.

برای چای کیسه‌ای زمان و دمای آماده سازی روی بسته بندی درج شده است. علاوه بر این، در صورت وجود خواص آلرژی‌زای گیاه، ناراحتی‌هایی که در هنگام مصرف ایجاد می‌کند (مثلاً سنا اثر اسهال‌آوری دارد، باید دو فنجان در روز مصرف شود)، خواصی مانند TETT نیز در گیاه ذکر شده اند. در حالی که در محصولات فله، چنین اطلاعاتی موجود نیست.

به علاوه چای کیسه‌ای با گرما مهر و موم شده و فاقد هرگونه مواد چسبنده است. با این اوصاف چای کیسه‌ای بهتر است. اشتباه نیست اگر بگوییم محصول بسته بندی شده یک محصول سالم است.

قبل از این که فراموش کنیم، اگر می‌خواهید دمنوش گیاهی با عسل مصرف کنید؛ دمنوش خود را تا ۴۵-۵۰ درجه خنک کنید. زیرا بالاتر از این دماها، عسل با اثر گرما خراب می‌شود و شما نمی‌توانید بهره کافی را ببرید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=5201

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.