• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0
از خودشناسی تا روان‌شناسی رضایت؛

بحران میانسالی و رضایت از زندگی

  • کد خبر : 36800
  • ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
بحران میانسالی و رضایت از زندگی
در بحران میانسالی، مشخص کردن دو نکته مهم مفید واقع خواهد شد: ۱. نوع حمایت اجتماعی که در اطراف ما وجود دارد. ۲.و ظایفی که احساس می‌کنیم باید به عنوان عضوی از آن جامعه انجام دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، بحران میانسالی یکی از آن پدیده های فرهنگی است که تاریخ پیدایش خاصی دارد. «الیوت ژاک» روان کاو کانادایی، در سال ۱۹۶۵ میلادی مقاله ای با عنوان «مرگ و بحران میانسالی» نوشت و منشا اصطلاح بحران میانسالی از آنجاست.

در بحران میانسالی، مشخص کردن دو نکته مهم مفید واقع خواهد شد: ۱. نوع حمایت اجتماعی که در اطراف ما وجود دارد. ۲.و ظایفی که احساس می‌کنیم باید به عنوان عضوی از آن جامعه انجام دهیم.

شناخت خویشتن برای پشت سر گذاشتن بحران میانسالی اهمیت دارد؛ چون اگر ساختار شخصیتی خود را بشناسیم می‌توانیم بافت زندگی و تغییراتمان را بشناسیم.

ژاک به بیماران و زندگی هنرمندانی که بحران های خلاقانه میانسالی را تجربه کرده بودند، نگاه می کرد. آنان اکثرا در دهه سوم عمرشان به سر می بردند و این موضوع واقعا با کلیشه بحران میانسالی امروزی سازگاری ندارد. تغییری در طرز فکر مردم درباره بحران میانسالی ایجاد شده است.

اکنون ایده این است که رضایت از زندگی افراد به شکل یو با شیب ملایمی است که اساسا حتی اگر یک بحران نباشد، افراد در دهه چهارم عمر خود در پایین ترین سطح آن شیب قرار دارند. این موضوع برای زنان و مردان صدق می کند و در سراسر جهان به درجات مختلف صدق می کند و بسیار فراگیر است؛ بنابراین وقتی افرادی مثل من درباره بحران میانسالی صحبت می کنند، چیزی که واقعا در ذهن دارند، بیشتر شبیه یک بیماری میانسالی است که ممکن است به سطح بحران نرسد؛ اما به نظر می رسد چیزی به طور مشخص درباره یافتن معنا و جهت گیری در این دوره میانسالی چالش برانگیز است.

فرارو گزارشی درباره اینکه فلسفه چگونه می تواند در مواردی به گذر از این بحران کمک کند، ترجمه کرده است که بخش هایی از آن را انتخاب کردیم.

طبق این مطلب، بسیاری از موارد درباره بحران میانسالی وجود دارد. برخی در آن مقطع به گذشته نگاه می کنند و احساس پشیمانی می کنند. همیشه این حس وجود دارد که گزینه های شما محدود شده اند. این احساس وجود خواهد داشت که پیش تر فرصت هایی باز برای شما وجود داشتند و انواع مختلفی از زندگی وجود داشند که واقعا برای تان جذاب بودند؛ اما اکنون به روشی واضح، مادی و عینی نمی توانید با آنها زندگی کنید. همچنین این پشیمانی وجود دارد که همه چیز در زندگی شما اشتباه پیش رفته است.

شما اشتباه کرده اید و اتفاقات بدی رخ داده و اکنون پروژه این است: «چگونه بقیه عمرم را در این شرایط ناقص زندگی کنم»؟ زندگی رویایی برای بسیاری از ما گزینه ای خارج شده از دسترس قلمداد می شود. افراد همچنین این احساس را دارند که بخش عمده زندگی درگیر روزمرگی است. به جای چیز هایی که زندگی را با ارزش جلوه می دهند، فقط یکی پس از دیگری درگیر روزمرگی هستیم.

سپس مرگ به نظر می رسد در فاصله ای قرار دارد که می توانید آن را با عباراتی که واقعا قابل درک هستند، اندازه گیری کنید. شما این حس را خواهید داشت که یک دهه چگونه است و در بهترین حالت صرفا سه تا چهار دهه باقی مانده پیش روی تان خواهید داشت.

بخشی از احساس از دست دادن به چیزی مربوط می شود که فیلسوفان آن را «ارزش های غیر قابل مقایسه» می نامند. این ایده که اگر بین ۵۰ تا صد دلار انتخاب کنید و صد دلار را بگیرید، لحظه ای پشیمان نمی شوید؛ اما اگر بین رفتن به کنسرت یا ماندن در خانه و گذراندن وقت با فرزندتان یکی را انتخاب کنید، در هر صورت چیزی غیر قابل جایگزین را از دست خواهید داد. یکی از چیز هایی که ما در میانسالی تجربه می کنیم، انواع زندگی هایی است که نمی توانیم زندگی کنیم که با زندگی ما متفاوت است و هیچ جبرانی واقعی برای آن وجود ندارد و این می تواند بسیار دردناک باشد.

فکر اینکه «من می توانستم زندگی بهتری داشته باشم و همه چیز می توانست برای من بهتر پیش برود»، تقریبا همیشه وسوسه انگیز است. در این مطلب پیشنهاد شده که «نقطه شروع آن است که با سختی ها بنشینیم و آنها را تصدیق کنیم و سپس برای درک آنچه واقعا در حال رخ دادن است، تلاش کنیم و ویژگی آن را واقعا توصیف کنیم. این با نوعی روش شناسی فلسفی مرتبط است که بین توصیف ادبی و انسانی پدیده هایی مانند غم و اندوه و تامل فلسفی تداوم واقعی وجود دارد».

تسریر مراقب سلامتی شماست!

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=36800

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.