• امروز : پنجشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 30 May - 2024
امروز 5

اخبار ویژه

رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ استپ وزنی چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ چرا باید از رژیم غذایی دیابتی پیروی کرد؟ روان‌ تنی یا اختلال سایکوسوماتیک به چه معناست؟ اسکلرودرما چیست؟ گیاهان می‌توانند منبع انرژی تجدیدپذیر بعدی باشند ۲۹ روز تا انتخابات؛ واکنش‌ دولتمردان به کاندیداتوری/ چه‌کسانی می‌توانند فردا ثبت‌نام کنند؟ افتتاح بیش از ۲۶ هزار مسکن در استان تهران تعیین قهرمان ۱۲ فصل در هفته پایانی لیگ برتر/ دومین دوئل سرخابی‌ها پرداخت هزینه درمان بیمه تکمیلی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی تا پایان فروردین

0
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگویی مطرح کرد؛

حذف وعده سحری، یکی از عوامل اضافه وزن

  • کد خبر : 35256
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
حذف وعده سحری، یکی از عوامل اضافه وزن
یکی از اشتباهات رایج افراد در ماه رمضان، حذف وعده سحری است. حذف این وعده نه تنها موجب لاغری نمی‌شود، بلکه منجر به اضافه وزن و چاقی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمدحسن انتظاری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص اهمیت آگاهی افراد از وعده‌های غذایی در ماه مبارک رمضان، در گفت‌وگویی اظهار کرد: یکی از اشتباهات افراد در ماه رمضان حذف وعده سحری است.

این کار نه تنها موجب لاغری نمی‌شود، بلکه منجر به اضافه وزن و چاقی می‌شود. با توجه به اینکه در این ماه حدود ۱۵ ساعت روزه‌دار هستیم، سحری نخوردن باعث می‌شود بدن ما بر فرم صرفه‌جویی قرار بگیرد و در این حالت فقط شدت سوخت و ساز بدن پایین می‌آید و فرد بی‌حال و کم توان می‌شود.

وی ادامه داد: با عجله حجم زیادی از غذا را تناول نکنیم و با توجه به اینکه خوراکی‌هایی مانند حلوا و زولبیا و بامیه ترکیبی از چربی و شیرینی و چاق‌کننده هستند، در مصرف آن‌ها دقت کنیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه، با تاکید بر اهمیت وعده سحری، گفت: افراد در وقت سحر بیشتر از حبوبات استفاده کنند و مصرف غذاهای گوشتی را کاهش دهند. بهتر است غذاهای گوشتی را در وعده افطار مصرف کنند.

سحری باید به گونه‌ای باشد که افراد روزه‌دار برای مصرف کردن پروتئین و کربوهیدرات‌ها برنامه‌ریزی انجام دهند تا علاوه بر تامین انرژی، این مواد به آرامی جذب بدن شود. آرام جذب‌ شدن مواد غذایی در بدن باعث دوام‌ آوردن و کمتر گرسنه شدن افراد شود.

انتظاری با اشاره به اینکه باید بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده شود، گفت: چای پررنگ، غذاهای سرخ شده، تند و شور باعث تشنه شدن می‌شود. وی همچنین  مصرف غذاهایی مانند عدس پلو با سالاد در سحر را توصیه کرد و گفت، این غذا علاوه بر جذب آرام در بدن، باعث می‌شود که مغز دیگر در معرض کمبود انرژی قرار نگیرد و باعث پایین آمدن سوخت و ساز بدن نیز نمی‌شود.  

بهتر است تا جایی که مقدور است بعد از افطار میوه و سبزیجاتی مانند، گوجه فرنگی، کاهو و کدو برای جبران کمبود آب بدن مصرف کرد، چرا که کمبود آب در بدن باعث بی‌حالی و به همراه آن اضافه وزن و چاقی می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه در زمان سحر باید مواد غذایی که قند، پروتئین و آب آن به آرامی در بدن جذب می‌شود را مصرف کرد، یادآور شد: ترجیحا برای وعده‌های سحر و افطار سبزیجاتی مانند، لوبیا سبز، نخود سبز، کدو آب‌پز مصرف کنید.

آجیل‌ها برای سحر گزینه مناسبی نیستند، این گونه مواد به اندازه گوشت، چرب هستند و این چرب بودن باعث درگیر شدن سیستم گوارشی و دفع آب بدن می‌شود.  

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=35256
  • منبع : https://www.isna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.