• امروز : سه شنبه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
0

کاهش خطر مرگ با مصرف یک قاشق روغن زیتون

  • کد خبر : 3082
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۵
کاهش خطر مرگ با مصرف یک قاشق روغن زیتون
نتایج یک مطالعه نشان می دهد: مصرف کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر مرگ را کاهش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، طبق مطالعه ای که روز دوشنبه در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، آمده است: افزودن کمتر از یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به رژیم غذایی، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا ریوی و همچنین اختلالات مغزی و سرطان را کاهش می دهد.

در این بررسی مشخص شد: در مقایسه با شرکت کنندگانی که به ندرت یا هرگز از روغن زیتون مصرف نمی کردند، افرادی که روزانه نصف قاشق غذاخوری یا بیشتر روغن زیتون به رژیم غذایی خود اضافه می کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گفته محققان، همچنین این افراد ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان و ۱۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی بودند. علاوه بر این، این میزان مصرف روغن زیتون با کاهش ۲۹ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون مرتبط است.

به گزارش  خبرگزاری یونایتدپرس، محققان آمریکایی تاکید کردند: یافته های ما تایید کننده دستورالعملهای غذایی موجود برای افزایش مصرف روغن زیتون و سایر روغن های گیاهی غیراشباع است.

پایان پیام

 

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=3082

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.