• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

راهکاری برای تشخیص دوستان واقعی از فریبکاران

  • کد خبر : 26551
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳
راهکاری برای تشخیص دوستان واقعی از فریبکاران
شناسایی فریبکاران، به خصوص وقتی نقاب دوستی و محبت به چهره می‌زنند و نیت‌های واقعی‌شان را در پس رفتارهای مهربانانه پنهان می‌کنند، دشوار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از بهداشت‌نیوز، آیا فرق کسی که واقعا با شما رفیق است را با کسی که به ظاهر به شما لطف می‌کند تا بتواند بعدها از شما سودجویی کند می‌دانید؟ با ما همراه باشید تا ۶رفتاری را که به ظاهر گرم‌اند اما در باطن هدفشان فریب ذهنی شماست، با هم مرور کنیم:

۱.همیشه با شما سر هر مسئله‌ای موافق هستند

تا حالا با افرادی که همیشه با شما موافق هستند برخورد داشته‌اید؟ به همه جوک‌های شما می‌خندند و سرشان را به نشانه تأیید شما مدام تکان می‌دهند. گویی آن‌ها بزرگ‌ترین طرفداران شما هستند. آن‌ها، درست مثل شخصیت جیم کری در فیلم «مرد بله گو»، بله‌گو هستند.

حس خوبی می‌دهد درست است؟ پس چه مشکلی دارد؟

مشکل اینجاست: همیشه موافق بودند روشی ذیرکانه برای دل بردن از شماست. در آغاز به نظر می‌رسد که او بهترین دوستی است که تاکنون نمونه‌اش را نداشته‌اید. با اینکه به نظر می‌رسد و احساس می‌شود که این دوستی واقعی است، چنین آدم‌هایی استاد دوستی‌های سریع هستند تا بتوانند به موقع از این دوستی‌ها سوء استفاده کنند. دفعه بعدی که متوجه شدید یک دوست جدید همیشه با شما موافق است، مکث کنید و از خودتان بپرسید، این رفتار حقیقی و اصیل است یا چیزی در پس پرده وجود دارد؟

۲.شما را از محبت و توجه لبریز می‌کنند

در روابط عاشقانه به آن بمباران عشقی گفته می‌شود که یک شریک جدید عاطفی به نظر می‌رسد از شما سیر نمی‌شود و شما را با عشق خفه می‌کند. اما اشتباه نکنید: حتما نباید در رابطه عاشقانه باشید تا کسی شما را از محبت سیراب کند.

تصور کنید: یک دوست جدید پیدا کرده‌اید که واقعا صمیمی به نظر می‌رسد. تمام طول روز شما را با ارسال پیامک کنترل می‌کند، همه پست‌های شبکه‌های اجتماعی شما را لایک می‌زند و برایتان نظر می‌گذارد و دعوتتان می‌کند تا با هم بیرون بروید. به نظر می‌رسد که این دوستی با سرعتی شتابان از صفر به صد رسیده‌ است. شما تازه با هم دوست شده‌اید اما او تبدیل به بهترین دوست شما شده است. اما گاهی این رفتار عمدی است.

این تاکتیکی رایج در میان فریبکاران است. آن‌ها خودشان را خیلی سریع به بخش مهمی از زندگی‌تان تبدیل می‌کنند که تشویق‌تان می‌کند گاردتان را پایین بیاورید و راحت خودتان را در اختیار و کنترل آن‌ها بگذارید. دوستی‌های تازه عالی‌اند، اما درست مثل رابطه‌های عاشقانه اگر در همان ابتدا خیلی سریع به اوج صمیمیت برسند، نیاز دارید پا روی ترمز بگذارید و از خودتان بپرسید: «علت چیست؟»

۳.با نظرات مثبت چاپلوسی می‌کنند

همه ما هر از گاهی شنیدن نظرات مثبت درباره خودمان را دوست داریم، درست است؟ طبیعی است که دوستان به هم نظرات مثبت بدهند. این حرکتی مهربانانه است و می‌توان روز یک فرد را بسازد. اما فریبکاران گاهی از نظرات مثبت و تعریف‌ها به عنوان روشی برای ایجاد حس امنیت در شما استفاده می‌کنند. در بین این افراد استفاده بیش‌ازاندازه از تعریف‌های مثبت تاکتیکی برای تحمیق قربانی احتمالی است. تعریف‌های گاه‌به‌گاه خیلی هم خوب است اما اگر در شروع یک رابطه تازه می‌بینید که شخصی مدام چاپلوسی‌تان را می‌کند، بهتر است تجدیدنظر کنید و ببیند آیا واقعا این تعریف‌ها اصیل و حقیقی است؟

۴.برقراری صمیمت زیادازحد فیزیکی

آیا چیزی بهتر از یک آغوش گرم دوستانه و عاشقانه برای آرام‌سازی وجود دارد؟ دوستان با این تماس‌های فیزیکی همدیگر را مورد محبت قرار می‌دهند: دستی روی پشت رفیق می‌کشند، شانه رفیق را فشار می‌دهند یا آرام بازوی رفیق را لمس می‌کنند.

در طی زمان این تماس‌ها باعث می‌شود که احساس نزدیکی و صمیمیت بیشتری کنید و رابطه‌تان عمیق‌تر شود. درحقیقت، «نتایج تحقیقات روان‌شناسی نشان داده که بغل کردن هورمون اوکسی‌توسین را ترشح می‌کند که هورمونی است که انسان‌ها را به هم پیوند می‌دهد.» اما اگر متوجه شده‌اید که شخصی که تازه با او آشنا شده‌اید مدام با شما تماس فیزیکی برقرار می‌کند، شاید بهتر است آن را شیوه‌ای برای صمیمیت دروغین در نظر بگیرید.

فریبکاران می‌دانند که اگر دیگران حس کنند با آن‌ها صمیمی هستند، راحت‌تر می‌توانند کنترل شوند و آنچه می‌خواهند را به دست آورند. توجه کنید که دوستان‌ تازه‌تان تا چه اندازه به شما محبت می‌کنند، قدری محبت فیزیکی قابل قبول است اما افراط در این شکل از محبت شک‌برانگیز است.

۵.محبت‌ها و دست‌ودلبازی‌های استراتژیک نشان می‌دهند

آدم‌هایی هستند که برای آنکه لطف شما را شامل حال خودشان کنند، در محبت کردن به شما پیش‌قدم می‌شوند. با این کار نه گفتن به آن‌ها کار دشوارتری می‌شود. کسی را می‌شناسید که اغلب محبت‌اش را نشان می‌دهد و به شما هدیه می‌دهد؟ شاید این محبت اصیل باشد و نیازی نداشته باشید که نگران باشید. اما با دقت بیشتری به قضیه نگاه کنید، اگر هدایا همیشه قبل از یک درخواست یا بیان یک نیاز صورت می‌گیرد، باید آن‌ها را محبت‌ها و دست‌ودلبازی‌های استراتژیک و رفتارهای کلاسیک آدم‌های فریبکار تلقی کنید.

۶.خیلی سریع همه چیز را با شما درمیان می‌گذارند

آیا تاکنون با شخصی در موقعیتی آشنا شده‌اید که خیلی سریع شما را معتمد تشخیص می‌دهد و در مورد هر امری به دنبال توصیه‌های شخصی شماست؟ ممکن است در خانه با مسئله‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا نیاز به توصیه‌ شما برای حل یک مشکل کاری دارند که به شما مراجعه می‌کنند. در اغلب مواقع وقتی شخصی آسیب‌پذیری عاطفی از این نوع را به شما نشان می‌دهد، معنایش این است که به شما اعتماد دارد و می‌خواهد با شما پیوندی عمیق برقرار کند.

حس خوبی است که دیگران به شما اعتماد داشته باشند و تشویق‌تان می‌کند که شما نیز آسیب‌پذیری خودتان را نشان دهید. اما محتاط باشید، اگر به نظر می‌رسد که این فرد خیلی زود دارد همه چیز را درباره خودش با شما در میان می‌گذارد، شاید نقشه‌ای دارد که شما نیز رازهای خودتان را با او درمیان بگذارید.

این تاکتیک آدم‌های فریبکار است که اول سر دردِ دل را باز می‌کنند تا طرف مقابل نیز شروع به صحبت کردن کند. آن‌ها به این نحو می‌توانند اطلاعات ارزشمندی درباره شما گردآوری کنند و علیه شما برای به دست آوردن خواسته‌هایشان استفاده کنند. همیشه قبل از آنکه زیادی درباره مسائل شخصی‌تان صحبت کنید، از خودتان بپرسید: «آیا این فرد را به قدر کافی می‌شناسم که بخواهم چنین اطلاعاتی را با او در میان بگذارم؟»

سخن آخر

بعضی آدم‌ها اگرچه در ظاهر دوستانه به نظر می‌رسند، درواقع از تاکتیک‌های مرموز برای فریبکاری و دستکاری ذهنی شما بهره می‌گیرند. فریب عاطفی ریشه در اعتماد و توجه شما نسبت به طرف مقابل دارد، برای همین است که آن‌ها اغلب پا را در ایجاد حس توهمی دوستی واقعی فراتر می‌گذارند. مراقب این رفتارها باشید و به غریزه‌تان اعتماد کنید. اگر چیزی به نظرتان عجیب می‌آید، مکث کنید و موقعیت را ارزیابی کنید. اگر دوستان واقعی باشند، میل شما برای کند حرکت کردن در این مسیر را متوجه می‌شوند. و اگر فریبکاران ذهنی باشند، به این ترتیب آن‌ها را ناکام می‌گذارید. ایمن بودن همیشه از متأسف بودن بهتر است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=26551
  • منبع : https://behdasht.news/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.