• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0
تسریر گزارش می‌دهد؛

رابطه پرخاشگری با آلودگی هوا چگونه توصیف می‌شود؟

  • کد خبر : 26501
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲
رابطه پرخاشگری با آلودگی هوا چگونه توصیف می‌شود؟
افزایش آلودگی، جرائم خشونت آمیز را افزایش می دهد. با انجام تحقیقات بیشتر، روشن شده است که آلودگی، تاثیر کمی بر سایر جرائم غیرخشونت آمیز مانند کلاهبرداری دارد اما برعکس بر میزان جرائم خشونت آمیز و تکانشی تاثیر داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از پایگاه خبری علمی و تخصصی میگنا، آلودگی هوا به صورت مستقیم با سیستم های تنظیم عصبی-شیمیایی ما تداخل می کند و توانایی ما را برای تنظیم افکار، احساسات و رفتارمان تحت تاثیر قرار می دهد. حتی نگران کننده تر، اینکه اثرات عصبی گسترده می تواند منجربه رفتارهای منفی خاصی مانند خشونت شود.

در حال حاضر، ما به خوبی از اثرات فاجعه بار انتشار گازهای گلخانه ای آگاه هستیم. ما درحال پمپاژ آلاینده ها به اتمسفریم. ثابت شده است که آلاینده های ارتفاع کم مانند مونوکسید کربن، دی اکسید نیتروژن، دی اکسید گوگرد و سرب، بر بروز برخی از سرطان ها مثل سرطان ریه تاثیرگذار است، موجب تشدید برخی از بیماری ها مثل آسم می شود و یکی از عوامل افزایش مرگ ومیرها بر اثر بیماری های قلبی و ریوی است.با این حال، یکی از قربانیان آلودگی هوا چندان موردتوجه قرار نگرفته است: یعنی «شناخت ما» و به عبارتی تاثیر روانی آلودگی هوا.پژوهش های انجام شده اکنون تایید می کند که آلودگی هوا به صورت مستقیم با سیستم های تنظیم عصبی-شیمیایی ما تداخل می کند و توانایی ما را برای تنظیم افکار، احساسات و رفتارمان تحت تاثیر قرار می دهد. حتی نگران کننده تر، اینکه اثرات عصبی گسترده می تواند منجربه رفتارهای منفی خاصی مانند خشونت شود.

آلودگی هوا و افزایش رفتارهای تهاجمی

ذرات ریز یا ذرات با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون (PM2.5) از طریق تنفس ما وارد جریان خون و باعث التهاب سیستمیک اندام های حیاتی از جمله مغز می شوند. التهاب مغز عملکرد شناختی را مختل می کند که به نوبه خود منجر به تصمیم گیری های تکانشی بیشتر و موارد بیشتر پرخاشگری می شود. نتیجه یک مطالعه نشان می دهد که افزایش آلودگی، جرائم خشونت آمیز را افزایش می دهد. با انجام تحقیقات بیشتر، روشن شده است که آلودگی، تاثیر کمی بر سایر جرائم غیرخشونت آمیز مانند کلاهبرداری دارد اما برعکس بر میزان جرائم خشونت آمیز و تکانشی تاثیر داشته و موجب افزایش این نوع رفتارها می شود.

چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

فوری ترین و ملموس ترین سیاستی که می توانیم برای کاهش آلودگی هوا به کار بگیریم، کاهش انتشار گازهای آلاینده خروجی خودروهاست. کاهش آلاینده های خودرو به معنای روی آوردن به خودروهای گران قیمت و تمام الکتریکی نیست بلکه درنظر گرفتن خودروهایی که بنزین کمتری مصرف می کنند و به لحاظ فنی سالم اند هم می تواند کارساز باشد.

یک مطالعه در مورد ترافیک منطقه مترو «تورنتو» نشان می دهد، ۷۵درصد از آلاینده های مضر از ۲۵درصد وسایل نقلیه که عموما قدیمی ترند، نقص فنی دارند و مصرف سوختشان بیشتر است، ناشی می شود. همچنین یک پژوهش در سال ۲۰۲۰ نشان داد که با افزایش استانداردهای آلایندگی و در کنار آن، افزایش خودروها، ذرات معلق ناشی از ترمز خودرو، فرسودگی لاستیک ها و ساییدگی سطح جاده از انتشار آلاینده های ناشی از مصرف سوخت، سبقت می گیرد.

انتهای پیام
لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=26501
  • منبع : https://www.migna.ir/news

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.