• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

1

نگاه کارشناسی بیمه سلامت به خدمات توانبخشی معلولان

  • کد خبر : 615
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۵
نگاه کارشناسی بیمه سلامت به خدمات توانبخشی معلولان

سازمان بیمه سلامت ایران، با استفاده از نظرات کارشناسی، خدمات رسانی به معلولان را در اولویت سیاست ها و برنامه های خود قرار داده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر ، بیمه سلامت در خدمات رسانی به معلولان و فعالیت در حوزه توانبخشی مطابق قانون عمل می‌کند و در این راستا مصوبات و الزامات قانونی مورد توجه قانونگذار را به طور کامل اجرا کرده است؛ به اذعان فعالان حوزه توان بخشی سازمان‌های بیمه گر حول خدمات بیمه‌ای و در جهت کاهش مشکلات افراد نیازمند به خدمات توان بخشی باید از تمام توان خود استفاده کنند که خوشبختانه سازمان بیمه سلامت با نهادهای حمایتی همچون سازمان بهزیستی، مراکز و مؤسسات درمانی و زیرمجموعه‌های دیگر دخیل در این حوزه همکاری داشته تا
بخشی از مشکلات معلولان کاهش پیدا کند.

سازمان بیمه سلامت ایران، به عنوان بزرگ‌ترین سازمان پوشش دهنده خدمات بهداشتی و درمانی اعتبارات و منابع مورد نیاز خود را از بودجه سالانه کشور تأمین می‌کند، لذا با توجه به بودجه‌ای که مجلس شورای اسلامی سالانه تصویب می‌کند؛ خدمات را در اختیار بیمه شدگان خود که معلولان نیز بخشی از افراد تحت پوشش این سازمان هستند؛ قرار داده و از هیچ کوششی در افزایش رفاه معلولان فروگذاری نمی‌کند.

در همین راستا مهدی رضایی معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، در واکنش به برخی اتهامات در خصوص عملکرد سازمان متبوع خود در خدمت رسانی به معلولان
و هزینه کرد کامل اعتبارات مورد نیاز این قشر می‌گوید: در برآورد رقم مورد نیاز جهت پوشش خدمات توانبخشی معلولین کلیه مفروضات ذکر شده است، لذا تعداد جامعه هدف نیز بر اساس آمار دریافتی در مقطع برآورد، در محاسبات لحاظ گردیده است.

وی با اشاره به اینکه در مراجعات جامعه هدف، عوامل مداخله گر متعددی تأثیر گذار می‌باشد تصریح می‌کند؛ از این دست عوامل می‌توان به سهم پرداخت از جیب بیماران، ظرفیت ارائه خدمات از سوی ارائه کنندگان، تسهیلات ارائه شده به طور موازی و میزان دسترسی در مناطق جغرافیایی گوناگون اشاره نمود.

درست است که مجلس شورای اسلامی اعتباراتی را برای خدمات رسانی به معلولان در اختیار سازمان‌های بیمه گر قرار می‌دهد، اما نکته مهم زمان تخصیص منابع است، سازمان بیمه سلامت ایران به محض اینکه اعتبارات مورد نیاز را دریافت کند؛ خدمات را با سرعت و با کیفیت مناسب در اختیار معلولان قرارمی دهد، اینکه برخی با عدم آگاهی نسبت به فعالیت‌های بیمه سلامت در کاهش مشکلات معلولان، مسائلی را مطرح می‌کنند که مشخص نیست با چه اهدافی صورت می‌گیرد به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه اعتبار مربوطه، ذیل اعتبارات سال ۱۳۹۹ و در اواخر سال (اواسط بهمن ماه) به این سازمان ابلاغ شده است تاکید می‌کند؛ بدیهی است استقرار فرایند هماهنگی، عقد قرار داد و ارائه و خرید خدمات، در کوتاه مدت با چالش‌هایی همراه خواهد بود که با گذشت زمان تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.

به اعتقاد وی، سازمان بیمه سلامت در عقد تفاهم نامه با سازمان بهزیستی پیشقدم بوده و امضای تفاهم نامه قبل از ابلاغ اعتبار، نشان دهنده عزم جدی سازمان در ورود به موضوع است.

رضایی با اشاره به اینکه تعیین ارزش نسبی، تعرفه خدمات سلامت و سهم سازمان از تعرفه‌های مصوب خدمات در صلاحیت این سازمان نبوده و خدمات توانبخشی نیز بدون صدور مجوز از مراجع ذی صلاح، از این رویه مستثنی نخواهند بود، می‌گوید: پیرو جلسه فراکسیون بهزیستی مجلس شورای اسلامی در مورخ ۹ آذر ۱۴۰۰ و مطرح شدن مشکلات حوزه توان بخشی معلولان، جلسه‌ای در روز یکشنبه مورخ چهاردهم این ماه با دعوت از شبکه‌های ملی حوزه‌های معلولان بینایی، شنوایی و جسمی حرکتی جهت بررسی کارشناسی چالش‌های موجود در مسیر دریافت خدمات توان بخشی توسط بیمه شدگان مذکور برگزار گردید که در این بین، فقط شبکه ملی معلولین جسمی حرکتی در جلسه حضور یافتند.

وی ادامه می‌دهد: در نهایت مقرر شد تمام شبکه‌های ملی یادشده، مشکلات و پیشنهادات عملی خود را مکتوب اعلام نمایند. همچنین بلافاصله، جلسه‌ای در روز دوشنبه مورخ پانزدهم آذر با انجمن علمی اورتز و پروتز ایران به منظور بررسی شایع‌ترین اورتز و پروتزهای مورد نیاز معلولان برگزار گردید که این روند تا زمان افزایش بسته خدمات توان بخشی مورد نیاز معلولان ادامه دارد.

در راستای اجرای ماده «۶» قانون حمایت از حقوق معلولان و افزایش رضایتمندی بیمه شدگان مشمولان قانون، پیگیری راهکارهای اجرایی ازجمله اخذ مجوز برای افزایش پرداختی بیمه (سهم سازمان)، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان، افزایش بسته خدمات توان بخشی مورد نیاز معلولان و همچنین اصلاح قوانین بالادستی مربوطه در دست اقدام است.

سازمان‌های بیمه گر اگر از اجرای قانون تخطی کنند، بدون شک باید نسبت به افکار عمومی و قانونگذار پاسخگو باشند؛ از همین رو، سازمان بیمه سلامت ایران نه تنها نسبت به اجرای قانون در هیچ دوره‌ای بی توجهی نداشته است، بلکه بارها عملکرد رو به رشد آن مورد تشویق مسئولان، کارشناسان و صاحبنظران حوزه بیمه قرارگرفته است.

به گفته دست اندرکاران در حوزه بهداشت و درمان، نگاه ویژه وزارت بهداشت و درمان و سازمان‌های بیمه گر به حوزه توان بخشی در همه ادوار وجود داشته است مسئولان ذی ربط حل مشکلات معلولان را با اولویت پیگیری کرده و در اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان نهایت همکاری و تلاش خود را به کار خواهند بست./مهر

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=615

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.