• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0

چرا وقتی در خواب هستید آب از دهانتان راه می‌ افتد؟

  • کد خبر : 4882
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
چرا وقتی در خواب هستید آب از دهانتان راه می‌ افتد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، یک پزشک عمومی گفت: اگر هر روز صبح بعد از بیدار شدن از خواب متوجه می‌شوید بالش‌تان خیس است، پس بهتر است وضعیت سلامتی خود را بررسی کنید. سمیره فتحی اظهار کرد: این طبیعی است که وقتی برشی از هندوانه‌ای خنک و سرخ یا برشی از لیموترش می‌بینید یا […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، یک پزشک عمومی گفت: اگر هر روز صبح بعد از بیدار شدن از خواب متوجه می‌شوید بالش‌تان خیس است، پس بهتر است وضعیت سلامتی خود را بررسی کنید.

سمیره فتحی اظهار کرد: این طبیعی است که وقتی برشی از هندوانه‌ای خنک و سرخ یا برشی از لیموترش می‌بینید یا حتی تصورش را می‌کنید آب از دهانتان راه بیفتد، یا همچنین وقتی که غذای خوشمزه مورد علاقه‌تان را می‌بینید یا توصیفش را می‌شنوید، اما بزاق زیاد تولید کردن، خصوصاً ریختن آب دهان حین خواب دیگر شوخی نیست، بلکه می‌تواند آزاردهنده و خجالت آور باشد.

وی ادامه داد: بزاق زیاد که به آن سیالوره نیز می‌گویند می‌تواند نتیجه‌ تولید زیاد بزاق یا کاهش دفع بزاق باشد که باعث می‌شود آب از دهان راه بیفتد که معمولا نگران‌کننده نیست، اما گاهی می‌تواند علامتی از یک مشکل بزرگ‌تر باشد.

فتحی تصریح کرد: اگر بدنتان نسبت به چیزی آلرژی داشته یا دچار عفونتی باشید، ممکن است بدنتان بزاق بیشتری تولید کند تا سموم را دفع کند، در نتیجه ممکن است آب از دهانتان جاری شود.

این پزشک عمومی عنوان کرد: عوارضی وجود دارند که می‌توانند باعث این واکنش شوند مانند آلرژی فصلی، اگر علاوه‌بر جاری شدن آب دهان دچار خارش چشم، آبریزش بینی و عطسه هم هستید، پس ممکن است به آلرژی فصلی دچار باشید که می‌تواند تولید بزاق را افزایش داده و باعث جاری شدن آن از دهان شود، شایع‌ترین آلرژن‌ها، گرده گیاهان و کپک و گرد و غبار هستند.

وی با اشاره به این‌که گرفتگی سینوس یا عفونت‌های تنفسی نیز می‌تواند یکی از دلایل ریختن آب از دهان باشد، عنوان کرد: سینوس‌ها حفره‌های خالی در درون استخوان‌های اطراف بینی شما هستند که می‌توانند در اثر سرماخوردگی معمولی، آلرژی‌ها و یا دیگر مشکلات بینی ملتهب شوند، اگر سینوس‌ها ملتهب یا عفونی شوند می‌توانند با انسدادی که ایجاد می‌کنند سبب تخلیه‌ ناخواسته‌ ترشحات شده و در نهایت به شکل آب دهان جاری شوند.

فتحی ادامه داد: اگر به دلیل گلودردی که دارید به سختی می‌توانید بلع را انجام دهید ممکن است فارنژیت داشته باشید که بیشتر به نام گلو درد شناخته می‌شود، فارنژیت می‌تواند ویروسی یا باکتریایی باشد و ممکن است لکه‌هایی قرمز یا سفید رنگ در گلویتان ایجاد  یا این که تب داشته باشید و غدد لنفاوی‌تان متورم شوند.

این پزشک عمومی افزود: بلع کمتر باعث می‌شود بزاق بیشتری در دهانتان بماند و درنتیجه وقتی در خواب هستید آب از دهانتان جاری شود، اما شما نمی‌توانید تنها براساس علائمی که دارید بفهمید که گلودرد دارید، بنابراین لازم است برای تشخیص درست به پزشک مراجعه کنید.

وی در رابطه با درمان این عارضه، عنوان کرد: اگر فکر می‌کنید آلرژی یا عفونت می‌تواند دلیل تولید زیاده از حد آب دهانتان باشد باید به پزشک مراجعه کنید، در بیشتر موارد دارو می‌تواند علت اصلی را درمان کند، اگر عارضه ادامه‌دار شد ممکن است نیاز به ویزیت توسط متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشید.

فتحی با اشاره به این‌که بزاقی که در دهان جمع شده ناخواسته از دهان جاری می‌شود و به همین دلیل وقتی در خواب هستید بیشتر ممکن است که این اتفاق بیفتد چون قادر به کنترل آن نیستید، بیان کرد: به پهلو یا به پشت خوابیدن شرایطی فراهم می‌کند که بزاق راحت‌تر به بیرون از دهان راه پیدا کند؛ اما روی کمر خوابیدن می‌تواند تا حدودی به رفع این مسئله کمک کند، پس نگران جاری شدن آب از دهانتان وقتی که در خواب هستید نباشید.

این پزشک عمومی عنوان کرد: یک اختلال خواب به نام آپنه خواب نیز می‌تواند با جاری شدن آب از دهان مرتبط باشد، زیرا در این اختلال راه‌های هوایی باریک یا مسدود شده‌اند، آپنه خواب می‌تواند دو صورت انسدادی و مرکزی خواب زمانی داشته باشد.

وی ادامه داد: آپنه انسدادی زمانی است که راه هوایی حین خواب مکرراً مسدود می‌شود و آپنه مرکزی خواب زمانی است که مغز سیگنال‌های درستی که برای تنفس نیاز دارید ارسال نمی‌کند، این تنفس نامنظم می‌تواند منجر به تولید زیاد بزاق و جاری شدن آن از دهان شود.

فتحی افزود: اگر مطمئن نیستید که آپنه خواب دلیل جاری شدن آب دهانتان است یا نه، به پزشک مراجعه نمایید، چراکه می‌تواند مشخص کند آیا فقط اصلاح وضعیت خوابتان کافیست یا نیاز به ارزیابی توسط متخصص گوش و حلق و بینی دارید و یا باید دارویی مصرف کنید.

این پزشک عمومی عنوان کرد: گاهی برخی از داروها می‌توانند مقدار بزاق تولید شده در بدن را افزایش دهند، خصوصاً اگر بابت بیماری‌هایی مانند اختلالات روانی، آلزایمر و سستی عضلات دارو مصرف می‌کنید.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=4882
  • منبع : ایسنا

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.