• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0

ارتباط چاقی کودکی با نرخ بالاتر مشاوره اسکلتی عضلانی

  • کد خبر : 34033
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
ارتباط چاقی کودکی با نرخ بالاتر مشاوره اسکلتی عضلانی
در تحقیق جدید، گروهی از محققان میزان شیوع مشاوره‌های اسکلتی عضلانی را در کودکان مبتلا به چاقی در محیط مراقبت اولیه ارزیابی کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، در سراسر جهان، از هر سه بزرگسال یک نفر و نسبت مشابهی از کودکان در بریتانیا مشکلات اسکلتی عضلانی را تجربه می‌کنند که باعث درد و ناتوانی می‌شود و بر سلامت روان تأثیر می‌گذارد.

شیوع فزاینده چاقی این مسائل را بدتر خواهد کرد، زیرا اضافه وزن به‌طور قابل توجهی به مفاصل بدن فشار وارد می‌کند که منجر به شرایطی مانند کمردرد، درد مزمن، و لغزش اپی‌فیز استخوان ران می‌شود.

نتایج تحقیقات قبلی ارتباط بین اضافه وزن و افزایش خطر مشکلات اسکلتی عضلانی در کودکان را نشان می‌داد، اما شواهد بیشتر مقطعی و با کیفیت متوسط تا پایین بودند.

مطالعات طولی اخیر نیز از این ارتباط حمایت می‌کند، با این حال، با محاسبه متناقض برای متغیرهای مخدوش‌کننده، تعداد آنها کم است و کیفیت متوسطی دارند. این امر بر نیاز فوری به تحقیقات بیشتر برای روشن شدن رابطه علی بین چاقی و علائم اسکلتی عضلانی در کودکان تاکید می‌کند.

تحقیق حاضر شامل ۱۲۳هزار و ۸۳۶ (۹۶.۳ درصد) شرکت‌کننده از برنامه ملی اندازه‌گیری کودک در چهار مرجع محلی شمال شرقی لندن بود که سوابق آنان با مراقبت‌های اولیه با استفاده از شماره‌های سرویس بهداشت ملی با نام مستعار مرتبط بود.

این برنامه شامل اندازه‌گیری قد و وزن کودکان در سال‌های اول و آخر دبستان برای نظارت بر روند سلامت عمومی است. این تحقیق بر شناسایی مشاوره‌های اسکلتی عضلانی در میان این کودکان، به استثنای هرگونه مشاوره قبل از اندازه‌گیری برنامه ملی کودک متمرکز بود.

مشاوره اسکلتی عضلانی از طریق کدهای بالینی خاص، با نتیجه اولیه حضور یا عدم حضور حداقل یک جلسه مشاوره عمومی برای یک مشکل اسکلتی عضلانی پس از اندازه‌گیری برنامه ملی کودک، تعیین شد.

شاخص توده بدنی کودکان بر اساس قومیت تنظیم شد و بر  اساس استانداردهای بریتانیا به کم وزن، وزن متناسب، اضافه وزن یا چاق طبقه‌بندی شد.

قومیت، برگرفته از سوابق برنامه ملی اندازه‌گیری کودک یا، در صورت عدم وجود، از سوابق الکترونیکی سلامت و محرومیت در سطح منطقه به‌عنوان عوامل مخدوش‌کننده در نظر گرفته شد.

این تحقیق همچنین تعاملات بین جنسیت و سال تحصیلی اندازه‌گیری برنامه ملی اندازه‌گیری کودک را بررسی کرد. تجزیه و تحلیل با استفاده ازنرم‌افزار استاتا، با رعایت استانداردهای آماری و مدیریت دقیق داده‌ها برای اطمینان از صحت یافته‌ها انجام شد.

نتایج تحقیق

این تحقیق جمعیت قابل توجهی را از برنامه ملی اندازه‌گیری کودک مورد بررسی قرار داد که شامل ۶۳هزار و ۴۱۸ کودک بین چهار تا پنج سال (۵۰.۹ درصد پسر) و ۵۵هزار و ۳۶۴ کودک در سال ششم (۵۰.۸درصد پسر) بود.

این کودکان اغلب از مناطق محروم و از پیشینه قومی سیاه‌پوست یا اقلیت بودند و بخش کوچکی (کمتر از ۱ درصد) به‌دلیل از دست دادن داده‌های قومی کنار گذاشته شدند.

شایان‌ذکر است، نرخ چاقی در کودکان بزرگتر بیشتر بود، به‌طوری که ۱۹.۹ درصد از پسران سال ششم و ۱۴.۴ درصد از دختران سال ششم، در مقایسه با ۸.۹ درصد از پسران بین چهار تا پنج سال و ۷.۱ درصد از دختران بین چهار تا پنج سال مبتلا به چاقی بودند.

تجزیه و تحلیل تغییرات در مشاوره اسکلتی عضلانی بر اساس وضعیت وزن را نشان داد. در کودکان کوچکتر، دختران چاق بیشتر از همتایان با وزن متناسب خود به‌دنبال مشاوره اسکلتی عضلانی بودند، روندی که در پسران مشاهده نشد.

در میان گروه بزرگتر، هم دختران دارای چاقی و هم پسرانی که به‌عنوان کم وزن طبقه‌بندی شده بودند، تفاوت‌هایی در میزان مشاوره در مقایسه با همسالان با وزن متناسب نشان دادند.

شایع‌ترین مشکلات اسکلتی عضلانی مربوط به زانو و کمر درد بود که شیوع بالاتری از کمردرد در گروه سال ششم در مقایسه با کودکان چهار تا پنج سال گزارش شد. در طول دوره پیگیری، که از ۲ تا ۸ سال متغیر بود، اولین مشاوره اسکلتی عضلانی به‌طور معمول طی ۲ تا ۳ سال پس از اندازه‌گیری‌های برنامه ملی اندازه‌گیری کودک انجام می‌شود.

میزان شیوع مشاوره متفاوت بود، دختران چاق در هر دو گروه، در مقایسه با افرادی که وزن متناسب داشتند، نرخ‌های بالاتری را نشان دادند. جالب توجه است که پسران کم وزن سال ششم نسبت به همتایان خود میزان بروز کمتری داشتند.

تجزیه و تحلیل شیوع تجمعی احتمال بیشتری را برای مشاوره اسکلتی عضلانی در میان دختران مبتلا به چاقی نشان داد، اگرچه حجم نمونه کوچک باعث عدم اطمینان شد.

میزان شیوع به‌طور قابل توجهی برای پسران سال ششم که به‌عنوان کم وزن طبقه‌بندی شده بودند کمتر بود، با فاصله اطمینان که به‌طور واضح با سایر دسته‌های وزنی همپوشانی نداشت. یافته‌های این تحقیق بر افزایش خطر مشاوره اسکلتی عضلانی در میان کودکان چاق، به‌ویژه دختران، در گروه‌های سنی مختلف تاکید دارد.

تجزیه و تحلیل چند متغیره، با تطبیق برای عوامل مختلف، این افزایش خطر را برای دختران دارای اضافه وزن و چاق در سن چهار تا پنج سال و سال ششم تأیید کرد، در مقایسه با پسران کم وزن در سال ششم که احتمال کمتری برای مشاوره را نشان داد.

نتایج این تحقیق در مجله Archives of Disease in Childhood منتشر شده است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=34033
  • منبع : https://www.isna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.