• امروز : چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024
0
کارشناس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی

  • کد خبر : 32308
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشتی
کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو، از نظارت‌های مستمر و سختگیرانه بر فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری مهر،  نیره ذکی‌پور، درباره نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده‌های گوشت ی مانند سوسیس و کالباس، اظهار داشت: با توجه به نظارت‌های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و باکیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فراورده‌های گوشتی مناسب و باکیفیت خوب در کشور تولید می‌شود و از آن‌جایی که تنوع و کیفیت فراورده‌های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالا است، نیاز به واردات نداریم.

وی درباره حساسیت‌های نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فراورده‌های گوشتی، افزود: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می‌کند روی همه فراورده‌های غذایی از جمله سوسیس و کالباس بر اساس ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت‌های غذا و دارو صورت می‌گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می‌کنیم و اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های گوشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: اصولاً هر فرآورده‌ای می‌بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاه‌های نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که به‌طور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می‌شوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیرمجاز شناخته می‌شود. ذکی‌پور توصیه کرد: مصرف کنندگان در زمان انتخاب فرآورده‌های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=32308
  • منبع : https://www.mehrnews.com

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.