• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0
در گفت‌وگویی مطرح شد:

دستیابی به فناوری تولید پانسمان‌های پروانه‌ای در سایه تحریم‌ها

  • کد خبر : 26472
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۵
دستیابی به فناوری تولید پانسمان‌های پروانه‌ای در سایه تحریم‌ها
به دلیل اعمال تحریم‌ها علیه کشور برخی از بیماران پروانه‌ای جان خود را از دست داده‌اند، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به فرمولاسیون نوعی چسب‌ که به پوست بدن نمی‌چسبد و هر ۳ روز یکبار نیاز به تعویض دارد، دست‌ یافته‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، به نقل از خبرگزاری ایسنا، محمود قفقازی، مدیرعامل این شرکت‌ دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگویی، با بیان اینکه ما در این شرکت تحقیق و توسعه پانسمان‌های  پیشرفته ترمیم زخم را در دستور کار قرار داده‌ایم، افزود: پانسمان بیماران پروانه‌ای، بندآورنده‌های سریع خونریزی و پانسمان‌های ماتریکس کلاژن حاوی ذرات طلا برای زخم‌های حاد و مزمن از جمله محصولات تولیدی این شرکت به شمار می‌رود.

قفقازی با بیان اینکه محققان این شرکت به فناوری کامل پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای دست یافته‌اند، ادامه داد: این پانسمان، تست‌های آزمایشگاهی برای سازمان غذا و دارو را سپری کرده است، اظهار کرد: این محصول در مراحل نهایی اخذ مجوز وزارت بهداشت است و نیازمند حمایت مسئولان برای تامین مالی برای تسهیلات هستیم و خط تولید این محصول در کارخانه دماوند است.

پانسمان زخم پروانه‌ای

به گفته وی بیماری پروانه‌ای یا اپیدرمولیزیس بولوسا (EB) بیماری ارثی بافت‌های پوستی است که در پوست و غشای مخاطی تاول‌های خون‌ریزی دهنده دردناک ایجاد می‌کند.

قفقازی شیوع این بیماری را یک در ۵۰ هزار دانست و یادآور شد: این بیماری واگیر ندارد، ولی شدت بیماری در مبتلایان پیشرونده و افزاینده است و حتی ممکن است به مرگ منتهی شود. این بیماری ناشی از یک جهش ژنتیکی در کراتین یا کلاژن است و درصد ابتلا به آن در تمامی مردان و زنان نژادهای گوناگون بشری برابر است.

مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه بروز و ظهور این بیماری سن خاصی ندارد و در هر سنی ایجاد می‌شود، گفت: فقط در نوع مادرزادی است که نوزادان به آن دچار می‌شوند. درد مبتلایان به این بیماری با درد شدیدترین سوختگی‌ها برابر است.

وی اضافه کرد: پوست افراد مبتلا به بیماری EB، مانند بال پروانه ظریف و شکننده است و در نتیجه در این بیماری، پوست با کوچکترین خراشی لایه لایه شده و کنده می‌شود و تاول‌های زیاد از بارزترین علایم این بیماری به شمار می‌روند. احتمال ابتلا به سرطان پوست در مبتلایان به این بیماری بیش از سایرین است.

قفقازی مناسب‌ترین پانسمان برای بیماران EB را پانسمان مپیلکس عنوان کرد که به دلیل استفاده از تکنولوژی safetac به زخم‌های بیماران پروانه‌ای نمی‌چسبد و به راحتی قابل تعویض است و ادامه داد: ویژگی این پانسمان به گونه‌ای است که تا سه روز نیاز به تعویض ندارد.

لزوم حمایت برای توسعه خط تولید

وی افزود: در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه امکان تامین پانسمان مپیلکس برای بیماران وجود نداشت و نبود پانسمان جایگزین مناسب در بازار سبب شد تعداد ۱۵ کودک مبتلا به EB جان خود را از دست دهند و ما به عنوان اولین تولیدکننده پانسمان‌های پیشرفته ترمیم زخم در ایران، پس اعمال تحریم‌ها به کشور ایران و کمبود پانسمان بیماران پروانه‌ای با تکیه بر تحقیقات و دانش متخصصین خود و با پتانسیل بالایی که در تیم تحقیق و توسعه خود داریم، توانستیم به فرمولاسیون پانسمان مپیلکس سوئد منطبق با گایدلاین جهانی توصیه شده جهت پانسمان‌های ای بی دست یابیم. مجری طرح یادآور شد: درصددیم تا این محصول را با هدف یاری رساندن و ارتقای سلامت این بیماران حساس و آسیب‌پذیر کشورمان در مقیاس نیمه‌صنعتی بومی‌سازی کنیم.

از مزایا و خصوصیات این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* به عنوان یک جاذب قوی در مدیریت مؤثر ترشح زخم استفاده می‌شود.

* کاملا با پوست سازگار است و به راحتی با محل زخم انطباق دارد.

* بدون از دست دادن خصوصیات چسبندگی قابل تنظیم در محل زخم است.

* درد و تروما را در تغییرات پانسمان به حداقل می‌رساند.

وی تاکید کرد: با کسب حمایت‌های مربوط در زمینه تامین اعتبار جهت احداث خط تولید صنعتی این محصول پیشرفته ترمیم زخم پانسمان بیماران پروانه‌ای وابستگی کشور نسبت به واردات محصول مپیلکس از شرکت مولنیکه سوئد برطرف خواهد شد.

پانسمان ماتریکس کلاژن حاوی طلا

قفقازی، پانسمان ماتریکس حاوی طلا را از دیگر محصولات این شرکت دانست و گفت: این پانسمان با ساختاری شبیه به پوست انسان به واسطه حضور نانو ذرات طلا اثرات آنتی اکسیدانی فوق العاده‌ای از خود نشان داده که موجب کاهش سریع التهاب زخم می‌شود. علاوه بر این حضور کلاژن سایر زیست پلیمرهای موجود در پانسمان موجب تحریم رشد و میتوز سلول‌های فیبروبلاست و افزایش مهاجرت سلولی می‌شوند که روند بهبود زخم را تسریع می‌کند.

به گفته وی کاربرد این پانسمان برای درمان سوختگی درجه ۱ و ۲، انواع زخم‌های دارای عفونت، زخم‌های جراحی، دیابت و زخم‌های فشاری و بستر است. وی مزیت‌های آن را موجب زگ زایی و تسریع ترمیم زخم، ایجاد رطوبت ایده آل در سطح زخم، عدم چسبندگی به زخم و کاهش درد بیمار دانست.

پودر بندر آورنده سریع خونزیری

مدیر عامل این شرکت به پودر بند آورنده سریع خونریزی تولید شده در این شرکت اشاره کرد و افزود:  این پودر حاوی ترکیباتی چون گرانول کائولین، کیتوسان و سایر بیوپلیمرهای مؤثر در انعقاد خون‌ریزی است. این پودر به عنوان یک عامل پیش انعقادی با فعال‌سازی فاکتور ۱۲ در آبشار انعقادی بدن سبب تشکیل فیبرین (لخته) می‌شود.

وی افزود: همچنین این محصول با ایجاد بستری مناسب برای اتصال پلاکت‌ها به هم یک سد مکانیکی در برابر جریان خون‌ریزی ایجاد می‌کند و با این مکانیسم سبب تسریع فرآیند انعقاد خون می‌شود. به گفته وی، این پودر برای انواع بریدگی‌ها، جراحات جنگی و قابل استفاده برای بیماران مصرف کننده داروهای ضد انعقادی است.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=26472
  • منبع : https://www.isna.ir

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.