• امروز : پنجشنبه - ۷ مهر - ۱۴۰۱
  • برابر با : Thursday - 29 September - 2022
0

چرا باید آب سالمندان را طعم دار کنیم؟

  • کد خبر : 2419
  • 14 دی 1400 - 14:53
چرا باید آب سالمندان را طعم دار کنیم؟
سم‌زدایی؛ فرایندی ضروری برای بدن است که موجب بهبود سیستم هضم و جذب، افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، شادابی و نشاط پوست، تنفس بهتر، تاخیر در پیری، جلوگیری از ریزش مو و افزایش قدرت تفکر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تسریر، یکی از بهترین راه‌های تسریع و شدت بخشیدن به روند سم‌زدایی، نوشیدن آب است اما متاسفانه بسیاری از سالمندان از مصرف آب پرهیز می‌کنند. به همین دلیل با طعم‌دار کردن آن با مواد طبیعی و مفید، نه تنها نوشیدن آب راحت‌تر می‌شود بلکه به خواص آن هم اضافه خواهد شد.

 لیمو| هزاران دلیل وجود دارد برای این که روز خود را با آب و لیمو شروع کنید! این ترکیب نه تنها به زدودن سم‌های بدن کمک می‌کند، بلکه انرژی‌بخش است و احساسی از تازگی و نشاط به شما می‌دهد.

 خیار| از آن‌جایی که خیار بدن را مرطوب نگه می‌دارد، فواید بی‌شماری برای سلامتی به همراه دارد. این ویژگی‌ها زمانی که با آب ترکیب می‌شود چندین برابر می شود و یک نوشیدنی با خاصیت ضدالتهابی در اختیار ما می‌گذارد.

 نعناع| نعناع منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است که به رفع سوء هاضمه و درد معده هم کمک قابل توجهی می‌کند. علاوه بر این، آب و نعناع نوشیدنی جذاب و بدون شکری است که خاصیت سم‌زدایی هم دارد.

 زنجبیل| این گیاه و ادویه نسبتا تند ماده‌ای بی‌نظیر است که در بهبود سیستم هضم غذا و جذب مواد مغذی هم تاثیر دارد. بنابراین توصیه می‌شود چند تکه کوچک زنجبیل به آب اضافه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

 

پایان پیام

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=2419
  • منبع : روزنامه خراسان

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.