• امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024
امروز 0

اخبار ویژه

قوی‌ترین آهنربای ابررسانای جهان ساخته شد رژیم کانادایی چیست؟ بدبینی چیست؟ دست و پا زدن تروئیکای اروپایی برای ضربه به ایران/ بی‌اثری تصویب قطعنامه بر بازار ارز خوردن قارچ سمی بعد از پُختن هم خطر دارد اجرای دوره مشترک کارشناسی ارشد دانشگاه‌های ایرانی با خارج از کشور خطر اُفت هوشیاری در افراد گرمازده/ با اورژانس تماس بگیرید معضل جهانی به نام کودکان کار/ تفاوت کودک خیابان با کودک در خیابان چرا «نات کوین» و «همستر کامبت» طرفداران زیادی پیدا کردند؟ رژیم اتکینز یا ایت ایزلی چیست؟ اختلال شخصیت وسواسی اجباری یا ocd چیست؟ هیدروژل ابداعی محققان ایرانی با عفونت مقابله می‌کند تغییر اسم آزادراه شیراز – اصفهان به «آزادراه شاهچراغ» وظیفه شما در «احترام به مقام کودک» چیست؟ برنامه غذایی بیماران قلبی خودشیفتگی چیست؟ این ربات مانند سوسک می‌پرد! تمدید مهلت ارائه اسناد هزینه‌های درمانی ۱۴۰۳ بازنشستگان به «شرکت بیمه ملت» تا پایان خرداد سامانه توثیق سهام عدالت دستاورد بزرگ دولت مراقب پشه آئدس باشید/ علائم تب دانگ چیست؟ آیا رژیم دوکان روشی مطمئن برای کاهش وزن است؟ برونگرایی چیست؟ ویژگی‌های یک فرد برونگرا چیست؟ دغدغه‌های روحی افراد سالمند و بروز چند مشکل در دوران سالمندی آموزش خارق‌العاده مهارت‌های مختلف انسانی به ربات‌ها تامین مالی سخت و هوشمندانه دولت سیزدهم برای واردات واکسن رژیم دش چیست؟ درونگرایی چیست؟ رژیم غذایی خام خواری چیست؟ اختلال سازگاری یا انطباقی چیست؟ عمل بای پس معده چیست؟ توهم چیست؟ آیا اختلال توهم‌زا دارید؟ رژیم غذایی ویت واچرز یا ww چیست؟ اختلال بدریختی بدن چیست؟ نشانه‌های مسمومیت با قارچ سمی را بشناسید شب ادراری، دلایل و درمان این بیماری گلوتن چیست؟ استفراغ نوزاد و صفر تا صد آنچه باید بدانید فوبیا چیست؟ سوزش ادرار و شایع ترین دلایل آن را بشناسید خلط خونی نشانه چیست و چه درمانی دارد؟ استپ وزنی چیست؟ چاقی مفرط چیست و چه علائمی دارد؟ اختلال تجزیه‌ای هویت چیست؟ معاینه فیزیکی و چکاپ بدنی چه ضرورتی دارد؟ رژیم پالئو یا غارنشینی چه مزایا و معایبی دارد؟ ال اس دی (LSD) چیست؟ تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟ اختلال شخصیت مرزی یا بیماری بوردرلاین را بشناسید رژیم کتوژنیک ۷ روزه بهترین راه برای کاهش وزن سریع کلاستروفوبیا یا تنگناهراسی چیست؟ غذاهای مضر برای پارکینسون چیست؟ سندروم آسپرگر چیست؟ وضعیت نقش‌برجسته‌های ساسانی نگران‌کننده است رژیم غذایی مناسب وزوز گوش چیست؟ تست ریون و هر آنچه درباره آن باید بدانید اختلال شخصیت اسکیزوئید چیست؟ رهبر انقلاب بر پیکر رئیس‌جمهور شهید و همراهان ایشان نماز اقامه کردند اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟ تشریح تمهیدات ترافیکی در تهران برای تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی/ اعمال محدودیت‌ها از ۴صبح چهارشنبه رژیم نظامی سه روزه چیست؟ راهکارهای عملیاتی برای بهبود احساس غم و ناراحتی که خوب است بدانید غش کردن یا سنکوپ چیست و چرا غش می‌کنیم؟ التهاب لگن (PID)؛ علائم، علائم، تشخیص و درمان سرطان بینی چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن با میوکاردیت چقدر آشنایی دارید؟ دیابت شکننده یا ناپایدار چیست؟ علت، علائم و راه‌کارهای درمانی آن سندروم گیلن باره، نادر اما بسیار جدی

0

فردی که سکته می کنه دنیا رو چطور می بینه ؟

  • کد خبر : 21708
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
فردی که سکته می کنه دنیا رو چطور می بینه ؟
در برخی از مشکلات جسمی خاص یا بعد از اختلالات مغز مانند سکته مغزی بینایی افراد متفاوت است و توانایی تشخیص چیزی در دنیا را ندارند.

به گزارش تسریر، ما عادت داریم فکر کنیم هر کسی که در اطراف ما وجود دارد تقریبا به اندازه ما واقعیت را احساس کند و مثل ما بیاندیشد اما در این مورد این طور نیست اول اینکه، مغز انسان قادر به ایجاد توهمات در مورد خودش است دوم، ضربه روحی، ضربه مغزی، سکته مغزی و اختلالات روانی می تواند منجر به نقض درک جهان اطراف و خود فرد شود ترسناک به نظر می رسد، اما بیایید کمی درک کنیم که چطور فرد با یک حس تحریف شده از واقعیت ، همه چیز را در اطراف خود می بیند.

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چطور مردم اطراف شما ممکن است واقعیت مشترک را به روش کاملا متفاوتی ببینند؟

نکته جالب اینجا است تا به شما نشان دهد که چگونه مردم در وضعیت ها و سنین مختلف یک موضوع را می بینند. این تصویر طوری مدلسازی می شود که یک ایده سخت از اینکه چطور یک فرد بعد از یک ضربه می تواند دنیا را ببیند، به ما می دهد. همه چیز خیلی آشنا به نظر می رسد، اما شما نمی توانید چیزی را تشخیص دهید.

بینایی عجیب و متفاوت افراد مبتلا به مشکلات جسمی خاص

سکته مغزی :

نقض گردش مغزی که با علائمی نظیر گیجی، خواب آلودگی، سردرد، استفراغ، از دست دادن آگاهی، سرگیجه و در نتیجه سکته مغزی، خونریزی مغزی و سکته مغزی نمایان می شود. خونریزی زیر عنکبوتیه

بینایی فردی که سکته می کند
ادراک پریشی :

این تصویر می تواند ترسناک باشد، اما چیزی شبیه به خاطرات افراد دیگران و گاهی اوقات ممکن است برای خودتان پیش بیاید این گونه افراد مبتلا به ادراک پریشی هستند. این یک اختلال ادراک چهره است که در آن توانایی تشخیص چهره ها از دست می رود و به خاطر ضربه به ناحیه پس سر درست پایین مغز رخ می دهد.

ادراک پریشی نداشتن توانایی تشخیص چهره ها
سندرم سرزمین عجایب آلیس

این سندروم درک اشیا اطراف، شکل و اندازه، فضا را تحریف و بخش هایی از بدن را از شکل می اندازد. اغلب اوقات متامورفپسیا در اسکیزوفرنی، آسیب مغزی ، در طول حملات صرعی رخ می دهد.

آستیگماتیسم:

تصویر سمت چپ نشان می دهد که چگونه افراد با آستیگماتیسم می بینند اما در سمت راست افراد دیدگاه طبیعی دارند این اتفاق می افتد که مردم حتی به وجود یک تفاوت فکر نمی کنند بسیاری از آن ها آستیگماتیسم مادرزادی هستند – نقص بصری ناشی از نقض شکل لنز، قرنیه یا چشم، است که در آن توانایی دید از بین می رود.

بینایی افراد مبتلا به آستیگماتیسم
بینایی افرادی که این مشکلات خاص را دارند
پاریدولیا:

تصویری مبهم و پیچیده به عنوان چیزی متمایز و مشخص از انسان و حیوانات در ابرها و یا در آسمان پر ستاره و یا در هر جای دیگر دیده می شود. مغز، با توجه به ویژگی های آشنا در این موضوع، بلافاصله تصویر را به چیزی بیشتر از واقعیت تفسیر می کند – مثالا، یک چهره.

این امر توسط این واقعیت توضیح داده می شود که در طی سال ها تکامل در این روش، مغز یاد گرفته بود که احساسات و مقاصد (با تقلید)افراد و حیوانات دیگر را درک کند و حتی قبل از درک این موضوع توسط انسان آن ها را پردازش کند.

به عنوان مثال، اگر شما ” ابروهای درهم کشیده فرد دیگر را دیدید، حتی اگر به این توجه نکردید، مغز می تواند این را به عنوان یک علامت تفسیر کند که بهتر است با او ارتباط برقرار نکنیم، چون عصبانی است .

Akinetic:

Akinetic یک اختلال روان پزشکی عصبی است که خود را در ناتوانی در ادراک حرکت نشان می دهد. یک شخص اشیا در حال حرکت را به عنوان مجموعه ای از قاب ها دنبال می کند که یکی پس از دیگری دنبال می شود و یک رد مات بر جای می گذارد. حرکات سریع به هیچ وجه مورد توجه قرار نگرفته است. Akinetic زمانی رخ می دهد که آسیب مغزی، بعد از عمل جراحی روی مغز صورت گرفته است.

بینایی بعد از عمل جراحی مغز و Akinetic
بدخوانی:

چیزی مثل این توسط یک فرد با این انحراف دیده می شود. بدخوانی، نقض توانایی یادگیری خواندن و نوشتن است. برای افرادی که این اختلال را دارند ترکیب هجاها دشوار است حروف را میتوان به ترتیب غلط از آن ها درک کرد، نوشتن صحیح حروف و وصل کردن آنها بصورت کلمه غیرممکن است.علل این اختلال ممکن است وراثت یا توزیع غیر یکنواخت روابط عصبی بین دو نیم کره مغز باشد. بعضی قسمت های مغز در چنین افرادی از نظر عملکردی کم تر فعال هستند.

سندروم کاپگراس:

در این سندرم، فرد معتقد است که فردی از خانواده اش یا حتی خود او با همزاد جایگزین شده است. او می تواند ادعا کند که کارهای بدی انجام نداده است، اما همتای او، که دقیقا شبیه او است کارهایی می کند در ابتدا، اطلاعات دیداری به شکل دوکی شکل داده می شود که در آن قدرت تشخیص اشیا از جمله چهره ها وجود دارد. و مغز مسئول واکنش عاطفی به آنچه آن ها می بینند است. اگر فیبر که این دو بخش مغز را بهم متصل می کند آسیب ببیند، شروع سندروم رخ می دهد.

بینایی در سندروم کاپگراس چگونه است؟
چگونگی بینایی افراد مبتلا به این بیماری ها
نزدیک بینی :

نزدیک بینی زمانی است که می توانید اشیا نزدیک را نسبتا خوب ببینید، در حالی که اشیا دور محو می شوند.

دوربینی:

با دوربینی نمی توانید ببینید که در کنار شما چه چیزی درست است، در حالی که پس زمینه کاملا قابل رویت است.

سینستزیا

سینستزیا یک پدیده عصبی است که در آن سیستم های حسی متفاوت (مثلا، دیداری و چشایی)”متصل” هستند و هر دوی آن ها تحریک می شوند وقتی که یکی از آن ها تحریک می شود. مثالا، فرد یک چیز به رنگ ارغوانی را می بیند و هم زمان طعم هلو را احساس می کند چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم این پدیده هنوز به طور کامل شناخته نشده است، اما چندین نظریه در مورد علل آن وجود دارد به خاطر افزایش روابط عصبی بین نواحی مغز مسئول سیستم های حسی مختلف.

چیزی که افراد مبتلا به سینستزیا می بینند

تحت شرایط خاصی:

صرع لوب گیجگاهی، آسیب های مغزی ناشی از ضربه، سکته مغزی و تومور مغزی.هم چنین سینستزیا می تواند در طول مدیتیشن، تمرکز عمیق، محرومیت حسی رخ دهد.

عملاکور :

این همان چیزی است که مردمی که عملا نابینا هستند. آن ها می توانند اشکال هندسی، رنگ ها و نور را تشخیص دهند. با این حال، آن ها کور در نظر گرفته می شوند چون نمی توانند مانند یک فرد بینا زندگی کنند.

کم بینی :

این تصویر توسط کسانی دیده می شود که بینایی خود را از دست داده اند اما هنوز هم درک روشنی از نور دارند:آن ها تنها می توانند نور و تاریکی را تشخیص دهند. معمولا، اینها افرادی هستند که بینا متولد می شوند و بعدها کور می شوند.

دوبینی :

معمولا این باور وجود دارد که یک فردی که دوبینی دارد یک تصویر را دو تا می بیند یا، مانند برخی از فیلم ها، می تواند به طور همزمان به جهات مختلف نگاه کند. حقیقت این است که مغز این فرد چیزی را نادیده می گیرد که یک چشم آن ها می بیند، بنابراین تصویر دو تا نیست. به عبارت دیگر، می توانید ببینید که آن افراد فقط با پوشاندن چشم با دست چه می بینند.

بینایی فردی که اختلال دوبینی دارد
کاملا کور

کوری کامل مانند تاریکی کامل به نظر می رسد. اما یک فرد نابینا نمی تواند دنیای اطراف خود را به سادگی سیاه یا تاریک تعریف کند چون نمی داند که رنگ سیاه یا تاریک به طور کلی چیست. به هر حال، آن ها هیچ چیز در رویاهای خود نمی بینند

کوررنگی :

اشکال مختلفی از کور رنگی وجود دارد، و ما بیشتر در مورد آن ها در این مقاله نوشتیم. در این مقاله، در مورد رایج ترین شکل آن صحبت خواهیم کرد:با این انحراف، همه رنگ ها (به خصوص سبز و قرمز)کمی اشباع را از دست می دهند.

نوزاد تازه متولد شده :

این چیزی است که نوزاد تازه متولد شده می بیند:تصویر تقریبا به طور کامل محو شده در اصل، یک نوزاد فقط می تواند حضور یا عدم حضور نور را ببیند.

چیزی که نوزاد تازه متولد شده می بیند
یک ماه پس از تولد :

بعد از یک ماه، کودک شروع به برداشتن اشیا و اشیا بزرگ می کند که حدود ۸ اینچ (۲۰ سانتیمتر)فاصله دارند. برای مثال، مادرشان هنگام شیردهی.

۶ماه پس از تولد:

بعد از ۳ ماه، کودک قادر به تشخیص چهره پدر و مادرشان است. بعد از ۶ ماه، آن ها شروع به درک رنگ ها، رنگ قرمز و زرد می کنند.

لینک کوتاه : https://www.tasrir.ir/?p=21708
  • منبع : نمناک

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.